Over


werkzaamhedenMKB management ondersteuning staat voor Marisa Kroon Bureau management ondersteuning en bestaat sinds december 2012. Het is een bedrijf in brede administratieve en secretariële dienstverlening, niet alleen voor het Midden- en Kleinbedrijf, maar ook voor overheid en semi-overheid.
Marisa Kroon heeft vele jaren ervaring in het assisteren van het management bij verschillende bedrijven in de functie van (directie)secretaresse, personal assistent en management-assistent. Vanaf juli 2015 staat MKB managementondersteuning ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als vof. Sinds die datum heeft Ingo Kroon zich aangesloten en is de dienstverlening uitgebreid met managementondersteunende werkzaamheden.

MarisaDe secretariële taken die Marisa door de jaren heeft gedaan zijn zeer divers. Van het notuleren van vergaderingen, het bijhouden van de agenda tot het regelen van reizen en congressen zijn taken waar Marisa haar hand niet voor omdraait. Zij heeft zich gespecialiseerd in het archiveren van het digitale archief en het managen van de mailbox. Tijd is kostbaar en gebleken is dat veel tijd verloren gaat aan het zoeken naar documenten.
Marisa houdt zich bezig met administratieve, secretariële en archief werkzaamheden.

Ingo LexIngo houdt zich bezig met managementondersteunende taken. Zijn arbeidsverleden ligt bij de Koninklijke Marine. In januari 2014 heeft hij de dienst verlaten als Officier en is met functioneel leeftijdsontslag gegaan. Zijn specialiteiten liggen op het gebied van Human Resource Management, planning en organisatie.